lunes, 5 de febrero de 2018

Palmitos de Benimaclet en els Goya

PALMITOS DE BENIMACLET EN ELS GOYA

El Poble de Benimaclet ha estat present enguany en els prestigiosos la Gala de la 32ª edició dels Premis Goya de l'Acadèmia del Cine espanyol per mig d'uns palmitos rojos.

L'empresa de Benimaclet RegalosPublicitarios.com (del benimacleter José María Barrachina i situada en Vicent Zaragozà) ha segut l'encarregada de produir els palmitos rojos en el hashtag #MasMujeres que moltes celebritats han lluït en la gala de la 32ª edició dels Premis Goya, una iniciativa promoguda des de l'Associació de Dònes Cineastes i de Mijos Audiovisuals (CIM) per a reclamar una major presència femenina en el cine espanyol.

En concret, RegalosPublicitarios.com ha suministrat per a l'ocasió un total de 1.800 unitats fabricades en tela en varetes de plàstic. “A principis d'any es varen posar en contacte des de CIM per a consultar-nos si podríem tindre el demanat llest per al dia 1 de febrer. Varen fer especial menció a que anaren integrament de color roig”, explica Diego Barrachina, el gerent de l'empresa.

Ara, vista la repercussió que ha tingut en la que ya es considera la cerimònia més feminista de l'història dels Goya, en CIM no descarten donar-li continuïtat a l'acció. Seguint en les paraules de Diego Barrachina: “Nos varen alvançar que podrien encarregar més palmitos de nou per a que tinguen presència en atres events i no es quede en una reivindicació puntual en motiu d'estos premis”.

En concret, RegalosPublicitarios.com és la tenda online d'una empresa de caràcter familiar ubicada en el Poble de Benimaclet. Fundada en els anys 40 del sigle passat per Fernando Barrachina, els seus inicis es varen centrar en la venda de calendaris. Actualment, en prop de 80 anys de trayectòria, oferixen més de 5.000 artículs a personalisar. Les peticions de naturalea social no són una novetat per al seu equip.

Per eixemple, acceptem molts encàrrecs per a ajudar en la captació de fondos per a ONG, com a polseres personalisades per a l'Associació Humanitària de Paiporta (APAHU) o bosses de tela per a les llibreries solidàries AIDA Books&More. De fet, subvencionem total o parcialment molts d'estos regals promocionals per a associacions sense ànim de lucre. És la nostra manera de sumar un granet d'arena a la seua llabor”, conclou Diego Barrachina.


Des de Poble de Benimaclet s'alegrem molt de la presència del nostre poble en events de tant de prestigi.

Font: ABC

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Poble de Benimaclet